Over HB LinQ

HB LinQ is een bureau dat eerste hulp bij (het vermoeden van) hoogbegaafdheid biedt. Dit betekent dat we samen op zoek gaan naar de specifieke hulpvraag en hierbij het juiste aanbod zoeken.
Er is veel aanbod op het gebied van hoogbegaafdheid maar het vinden van de juiste hulp bij elke specifieke hulpvraag is hierdoor soms ondoorzichtig en lastig.
Wij kunnen aan veel hulpvragen zelf voldoen maar schromen ook niet u door te verwijzen daar waar een uitgebreider of ander traject nodig is. 

Wie ben ik?

Mijn naam is Wanda Glebbeek en door mijn HBO-SPH opleiding en jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening heb ik een solide basis welke ik de afgelopen jaren heb uitgebreid met veel kennis t.a.v. hoogbegaafdheid. Door oa het volgen van vele cursussen, workshops, trainingen, conferenties en seminars betreffende hoogbegaafdheid en hiermee samenhangende onderwerpen en werkzaamheden bij (landelijke en regionale) werkgroepen op het gebied van thuiszitters.
Tevens ben ik bestuurslid/secretaris bij de Stichting 360grView, een netwerkstichting die zich actief bezighoud met het welbevinden van hoogbegaafden van 0-23 jaar in onderwijs en zorg, deelnemer in het ‘Beleidsatelier’ van het ministerie van OCW alsmede lid van de klankbordgroep van de NTCN (National Talent Centre of the Netherlands)
Last but zeker not least ben ik ook moeder van 3 fantastische (hoogbegaafde) kinderen. 

Door mijn uitgebreide netwerk van diverse deskundigen kan ik u ook snel en gericht doorverwijzen waar ik denk dat een ander specifiek traject nodig is.

 

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, projecten en werkzaamheden volg me dan via mijn Facebook pagina alwaar ik regelmatig updates en relevante artikelen en blogs plaats..

HBLinQ

Of bekijk mijn relevante ervaring/cursussen en volg me via
LinkedIn

Kwaliteitsregister  

SLO